Együtt építjük a jövőt, minden rendezvényen.

Céges rendezvények szervezése

Legyen szó konferenciákról, élő közvetítésről, csapatépítőről, családi napról esetleg évzáró rendezvényről, felkészült csapatunk áll a cégek rendelkezésére. Gyakran keresnek meg kisebb, nagyobb vállalatok, önkormányzatok a fent említett rendezvények kapcsán. Nincs olyan bonyolult technika, amit ne tudnánk megvalósítani, felkészült felkészült DJ-ink pedig minden esetben garantálják a jó hangulatot, legyen szó kis csoportról vagy több ezres közönségről!

Esemény a vállalat életében

Üzleti esemény, csapatépítő, közös ünneplés, konferenciák, kapcsolatok építése. Ezek egy vállalat életében elengedhetetlen események, amelyek így vagy úgy, de hozzájárulnak a sikerekhez. Egy jó rendezvény szervezésének kulcsa az odafigyelés. Meg kell érteni a vállalat céljait, az alkalmazottak igényeit és az üzleti partnerek elvárásait. Mi minden részletre figyelünk: a helyszín kiválasztásától kezdve, a catering szolgáltatáson át, a programok szervezéséig. Személyre szabott, kreatív megoldásainkkal olyan eseményt hozunk létre, amely nem csak eléri, de felülmúlja a várakozásokat.

Egy jól megrendezett esemény lehetőséget teremt a szakmai fejlődésre, erősíti a csapatszellemet és hosszú távon javítja a vállalati kultúrát. Legyen szó bármilyen céges rendezvényről, mi gondoskodunk róla, hogy az esemény simán és zökkenőmentesen zajljon, miközben Te és a csapatod a lényegre koncentrálhattok: az együtt töltött idő élvezetére és az üzleti kapcsolatok erősítésére.

Önkormányzati rendezvények szervezése

Az önkormányzati rendezvényszervezés egyedülálló kihívásokkal és lehetőségekkel bír, mivel ezek az események gyakran közvetlenül érintik a helyi közösséget. A szervezés, illetve a lebonyolítás különös figyelmet kíván, hiszen az esemény során fontos, hogy olyan élményt teremtsünk, ami összeköti az embereket, elősegíti az élmények megosztását és hozzájárul az helyi identitás erősödéséhez. Az szervezés során mindig figyelünk rá, hogy mindenki számára elérhető és élvezetes legyen az esemény.

Utcabál

Cégünk egyik legkedveltebb programja. Lemezlovasaink több száz sikeres utcabálon vannak már túl. Az eseményeket igény szerint akár teljeskörűen, színpad technikával, hangosítással és fénytechnikával is kivitelezhetjük, ha mindez rendelkezésre áll, akkor pedig lemezjátszókat és kiváló hangulatot biztosítunk!

Az utcabálok specialistája BENKS, akinek repertoárjában a fiatalabb és az idősebb generáció kedvelt zenéi egyaránt megtalálhatók. Az estéket műfaji határokon átívelően felépítve vezeti le hétről-hétre az ország különböző pontjain. Természetesen bármely zenei stílus közül választhatsz! Keress minket bizalommal!

Gyerek programok

Utcabál vagy egy céges családi nap során nem feledkezhetünk meg a gyerekekről sem. Csapatunk kedvenc bohóca, a gyerekműsorok specialistája Ali bohóc! Ali többféle interaktív gyermek műsort kínál, ezek közül a legnépszerűbb a lufi hajtogatás illetve a zenés varázs műsor. Az Aladdin csodalámpája és az ajándékkereső névre hallgató produkció során pedig ajándékok hullanak az égből. Illetve kínálunk labdás interaktív programot is.

A gyerek programok lehetővé teszik, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat, illetve kellemesen töltsék az időt, amíg a szüleik is beszélgetnek, szórakoznak.

Kedvenc programjaink:

Arcfestés, Csillámtetoválás, Népi játékok, Változatos fellépő kínálat, Légvár, Eurobunjee, Szerencsekerék, Élő csocsó, Céllövölde, Labdatenger, Kézműves foglalkoztató, Gyurmácska Studió, Gyurmázás só-liszt gyurmából, Gyurmázás só-liszt gyurmából, Irka-Firka Studió, Hajtogatós móka

Legnépszerűbb program lehetőségeink

TEREPSEGWAY ÜGYESSÉGI AKADÁLYPÁLYÁVAL

A segway egy olyan eszköz, amely az emberi test mozgásaira reagálva irányítható, egyszerre különleges és biztonságos, valamint teljesen környezetbarát. Ideális választás partnertalálkozókra, céges rendezvényekre és családi napokra, ahol ügyességi akadálypályát biztosítunk oktatók közreműködésével. Az ország bármely részén felépítjük!

Korosztály: 8 éves kortól.

360 SELFIE-VIDEO

Dobjuk fel együtt a rendezvényt az ÚJ SELFIE-VIDEO 360 PLATFORMMAL! Adj különleges lehetőséget a vendégeidnek: saját telefonjukkal készíthetnek és azonnal megoszthatnak 360°-os videókat. Az egyszerű kezelhetőség és az interaktív élmény garantáltan felejthetetlen pillanatokat szül. Változatos kellékekkel és személyre szabott háttérzenei opciókkal tesszük teljessé a SELFIE 360 élményt. Tökéletes választás minden típusú beltéri vagy szabadtéri eseményre.

Korosztály: 3-99 év

E-COASTER

Egyszerre biztosítja a síelés szlalomélményét és a hegyikerékpározás terepélményét. Az ülve carvingozáshoz nincs szükség hóra vagy felvonóra, mivel egy 3 kW-os erős villanymotor hajtja fel és le a háromkerekű szerkezetet, amelyet jobbra és balra dőléssel lehet irányítani. Ügyességi pályával és szakképzett oktatóval biztosítjuk bárhová kitelepíthető újdonságunkat, (igény szerint) házi versenyeket is szervezünk.

Korosztály: 12-99 év
Bármilyen terepviszony mellett megvalósítható.

BALTADOBÁLÓ

Ebben a remek feszültségoldó játékban kiderül, hogy a balta fába állítása nem is olyan egyszerű feladat. Erő, jó technika és precizitás szükséges hozzá. A játék csapatversenyként is kiváló szórakozást nyújt.

Korosztály: 8 év felett

 

INTERAKTÍV ÍJÁSZAT – HIGH-TECH CÉLLÖVÖLDE

 
Ebben a céllövöldében a 21. századi vurstlihangulat garantált, hiszen a vállalkozó szelleműek mozgó célpontokra lőhetnek teljesen valóságos íjakkal. A modern technológiának köszönhetően az élmény még izgalmasabb és élethűbb, így minden korosztály számára remek szórakozást nyújt. Akár egyéni kihívásként, akár baráti vagy családi versenyként is élvezhető ez az izgalmas és szórakoztató program.
 
Korosztály: 8 év felett

CSÚZLI CÉLLÖVÖLDE

Létezik-e olyan ember, aki még soha nem próbálta ki a céllövöldét? Ha igen, itt az ideje, hogy bepótolja! Ebben a szórakoztató játékban mind a hagyományos, mind a modern felfogású csúzlikkal próbálkozhatsz. A cél mindig ugyanaz: eltalálni a kijelölt célpontokat. A céllövölde tökéletes választás minden korosztálynak, hiszen izgalmas kihívást és garantált szórakozást nyújt. Akár egyéni versenyzőként, akár barátokkal vagy családdal együtt játszva, a találatok elérése mindig örömteli pillanatokat szerez. 

Korosztály: 12 év felett

BUBORÉKFOCI

Bárkinek ajánljuk ezt a parádés programot, amely 10-12 fő részvételével szervezett meccsek és játékok izgalmas sorát kínálja. A buborék számos variációs lehetőséget rejt magában, így ez a színes, kedélyes és szórakoztató program rengeteg játékelemet tartalmaz, amelyek igény szerint kombinálhatók. A játékok az ügyességet teszik próbára, miközben garantálják a felhőtlen szórakozás és felszabadulás élményét. Tökéletes választás bármilyen rendezvényre, ahol a jókedv és a közös élmények állnak a középpontban.

Korosztály: 12 év felett

DARTS FOCI

Legyen szó kicsikről vagy nagyokról, fiatalokról vagy idősekről, egy közös szenvedély mindannyiukat összeköti: a foci iránti szeretet! Az eseményeken, mint a kitelepülések és falunapok, igazi közönségkedvenccé vált a darts foci. Ez a játék nemcsak az erőt, hanem a pontosságot is próbára teszi, hiszen a labdát a megfelelő célba kell juttatni. A sikerhez elengedhetetlen a jó láb, de ami még fontosabb, a játék mindig garantáltan jókedvű és szórakoztató, bárki is legyen a résztvevő!

Korosztály: 12 év felett

NÉPI RIGMUSOK – MÁTRAI RIGMUSOK

15 különböző csapatépítő népi és ügyességi játék várja a résztvevőket, amelyek nemcsak a hagyományok tiszteletét segítik elő, hanem a közösségi élményt is erősítik. Ezek a játékok kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy a csapattagok együttműködjenek, fejlesszék kommunikációs képességeiket és közösen érjenek el sikereket. A programban szereplő játékok között megtalálhatók a tradicionális magyar népi játékok és modern ügyességi feladatok egyaránt, amelyek minden korosztály számára élvezetes és emlékezetes élményt biztosítanak. A játékok során a résztvevők nemcsak versenyezhetnek egymással, hanem közelebb kerülhetnek egymáshoz, erősítve ezzel a csapat szellemét és a közösségi összetartozást.

Korosztály: 6 év felett

CÉLOZDA

Három pályás verseny – egyszerre hárman mérhetik össze tudásukat és ügyességüket különböző izgalmas feladatokban: parittyalövészet, célbadobás és könnyűíjászat. A parittyalövészet során a résztvevők régi idők harcosainak ügyességét idézhetik meg, ahogy próbálják a célpontot eltalálni ezzel az ősi fegyverrel. A célbadobó játékban a pontosság és a koncentráció kerül előtérbe, hiszen minden dobás számít. A könnyűíjászat pedig lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők kipróbálják, milyen érzés lehetett egykor a vadászok és harcosok bőrébe bújni, miközben a céltáblára összpontosítanak. Ez a három pálya garantáltan kihívást jelent minden játékos számára, és remek szórakozást nyújt, miközben fejleszti az ügyességet és a koncentrációt.

Korosztály: 8 év felett

BIGFOOTBALL

Ez a fergeteges játék arra hívja a csapatokat, hogy próbálják ki magukat különböző labdajátékokban – például fociban – miközben hatalmas, szokatlanul nehéz és ügyességi kihívásokat jelentő cipőkben játszanak. A játék célja, hogy a résztvevőknek ne csak a labda kezelésére és a csapattársakkal való együttműködésre kelljen koncentrálniuk, hanem arra is, hogy megbirkózzanak a túlméretezett lábbelik által okozott nehézségekkel. A megszokott mozdulatok hirtelen kihívássá válnak, a legegyszerűbb feladatok is vicces és váratlan helyzeteket teremtenek, miközben a csapatok minden erejüket és ügyességüket bevetve próbálnak győzedelmeskedni. A játék garantáltan nemcsak szórakoztató, hanem felejthetetlen élményt is nyújt, amelyben a résztvevők sokat nevethetnek és közben igazi közösségi élményeket szerezhetnek.

Korosztály: 8 év felett

DOUBLE HIT: BOKSZ ÉS LABDARUGÓ ERŐMÉRŐ

Itt az alkalom, hogy az erőfitogtatás helyett valóban próbára tegyük magunkat! Kettő az egyben játékunk mindenütt bevethető, ahol van egy kis sík terület és áramforrás – legyen szó egy parkolóhelyről, egy udvarról vagy egy rendezvényhelyszínről. A játékban résztvevők egyéni vagy csapatos formában is összemérhetik erejüket, legyen szó versenyről, bajnokságról, vagy akár egy izgalmas kihívásról. Különlegessége abban rejlik, hogy a kétféle játék révén egy összetett versenyt kínálunk, ahol a kéz és a láb ereje egyaránt megmérettetik. Ez igazi erőpróba, amely nemcsak a testi erőt, hanem a kitartást és az állóképességet is próbára teszi, garantáltan emlékezetes élményt nyújtva minden résztvevő számára!

VAKONDHAJSZA

A játék két térfélre osztott pályán zajlik, ahol a résztvevők egyénileg vagy párosban versenyezhetnek az ellenféllel szemben. A feladat egyszerűnek tűnik: nyomjátok vissza a vakondokat a helyükre, mielőtt azok vidáman előbukkannának! Az a csapat vagy játékos nyer, amelyik oldalon kevesebb vigyorgó vakond marad a felszínen. A játék izgalmas formában lehet egyéni vagy csapatverseny, bajnokság vagy akár egy kihívás is, ahol a gyorsaság és a stratégia is számít. De nem állunk meg itt – ha kreatív csapatok keresnek valami igazán különlegeset, örömmel tervezünk számukra még összetettebb és szórakoztatóbb sportvetélkedőket, ahol a kihívás és a móka garantált!

Korosztály: 8 év felett

ÉLŐCSOCSÓ

Ez a program garantáltan a rendezvények egyik fénypontja, mert itt valóban bárki részt vehet a játékban – legyen szó gyerekről, nőről vagy férfiról. Öt fős csapatok mérhetik össze ügyességüket, és nincs hiány a nevetésben sem. A játék izgalmas, vidám pillanatokkal teli, ahol a résztvevők akár „élethalál” harcot is vívhatnak egymással. Lehetőséget biztosítunk bajnokságok vagy kihívások megszervezésére, ahol bárki beszállhat a versenybe. Az igazi kérdés csak az: ki hogyan jut el a végéig, és ki lép ki győztesen? De akár a jobbik győz, akár nem, a szórakozás és az élmény garantált!

Korosztály: 8 év felett

SZERENCSEKERÉK

Ez a játék sosem veszít népszerűségéből! Az első fordulóban egy izgalmas kvízjáték várja a résztvevőket, amely az élet számos területét felölelheti, vagy akár a megrendelő szűkebb hazájának jellegzetességeire is kitérhet. A vidám vetélkedő remek alkalmat kínál arra, hogy a játékosok tudásukat teszteljék és közben jól szórakozzanak. A második fordulóban pedig az elért eredmények alapján, egy különleges, kézzel hajtott masinával akár a díjazás is lebonyolítható. Ez a gépezet nemcsak a díjak kiosztásában, hanem sorsolásoknál is nélkülözhetetlen eszköz, amely garantálja a játék igazságosságát és fokozza az izgalmat. A játék egyedi hangulata és időtálló vonzereje minden rendezvényt emlékezetessé tesz!

KOSÁR(LABDA) A MAGASBÓL

Ez az összekevert labdajáték garantáltan megdolgoztatja az agytekervényeket és a koncentrációt! A feladat egyszerűnek tűnhet, de nem árt az éberség: a játékosoknak egy emelvényről kell kisebb labdákat a nagyobbakba, nagyobb labdákat pedig a kisebb kosarakba juttatniuk. Minden dobás számít, és bár a legmagasabb pontszám elérése a cél, soha nem lehetsz teljesen biztos a sikerben – itt mindig van hely a meglepetéseknek! A játék izgalmát csak fokozza, hogy többször is próbálkozhatsz, így fejlesztheted a technikádat és stratégiádat. Lehetőség van egyéni vagy csapatversenyekre is, így mindenki megtalálhatja a maga kihívását. Készülj fel egy igazán szórakoztató és fordulatokkal teli versenyre!

Korosztály: 10 év felett

UGRÁLÓVÁR MINDEN FÖLDI JÓVAL

Az ugrálóvár minden rendezvény kihagyhatatlan attrakciója, amely sosem megy ki a divatból! Ez a felfújható csoda azonnal magával ragadja a kicsiket és nagyokat egyaránt, ahol a határtalan szórakozás és mozgás öröme találkozik. Az ugrálóvár nem csak egyszerű móka: segít levezetni a felesleges energiákat, fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációt, miközben a gyerekek boldogan pattognak fel és le, nevetésükkel betöltve a környéket. Az egyszerű játék hamar versenybe csaphat át, ahol az számít, ki marad talpon a leghosszabb ideig, vagy ki ugrik a legmagasabbra. Legyen szó családi napokról, falunapokról vagy bármilyen közösségi eseményről, az ugrálóvár mindig garantáltan a rendezvény egyik legnépszerűbb eleme lesz. Mindenki számára maradandó élményt nyújt, miközben a vidámságot és a közösségi élményt is erősíti!

Helyigény: 8 x 10 m
Áramigény: 1 x 16A
Korosztály: 4-10 éves korig

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

    Ingyenes tanácsadásra, vagy bármi más konkrét információra van szükséged, űrlapunk segítségével könnyen fel tudod venni velünk a kapcsolatot!
     
    Vagy ha kényelmesebb számodra az alábbi elérhetőségek valamelyikén is el tudsz minket érni.
     
    FONTOS: a válasz elképzelhető, hogy a spam mappába érkezik!
     
    Telefonszám: +36702426450
    Email cím: info@mindenrendezveny.hu